(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottotarkastaja, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Eurajoki
Rejlers Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Pärjäätkö hyvin tarkkuutta vaativissa tehtävissä? Oletko kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme vastaanottotarkastaja!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Rejlers Finland Oy:lle, vastaanottotarkastajaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Eurajoelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle, jonka jälkeen tahtotilana olisi siirtyä asiakkaan riveihin. Tulet työskentelemään Teollisuuden Voiman projektissa Olkiluodon ydinvoimalassa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä esimerkiksi Porista ja Raumasta.  

Vastaanottotarkastajan tehtävässä toimit vastuullisessa tehtävässä varmistamassa tilausten vaatimuksia. Tehtävääsi kuuluu vastaanottaa tilaukset ja tarkastaa, että tilausten koko ja laatu täyttää kriteerit. Vastaanottotarkastajana dokumentoit myös tarkastustulokset.

Tehtävä sopii mainiosti henkilölle, jolla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi kesätöiden kautta, mutta se ei ole välttämätöntä. Olet ehkä jo työskennellyt vastaanottopuolen tehtävissä, joista sinulle on tuttua laadunvalvonta sekä sen dokumentointi. Sinulla on kuitenkin nyt erinomainen tilaisuus päästä mukaan yritykseen, joka on kansainvälinen ja jossa monipuoliset tehtävät odottavat tekijäänsä. Tehtävä tarjoaa hyvän kasvujalustan kansainvälisessä yrityksessä työskentelemiselle.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijää työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Rejlers on osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä. Lisätietoja: www.rejlers.fi

Pääasialliset tehtävät

 • Mekaanisten varaosien vastaanottaminen
 • Tilausten laadun ja määrän tarkastaminen
 • Tavaroiden merkitseminen oikein tunnuksin
 • Tarkastusten dokumentointi

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa teknillinen tutkinto (Insinööri/DI)
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoisen työtehtävän
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainväliseen organisaatioon
 • Hyvän perehdytyksen
 • Yrityksen, jossa kehittymistä tuetaan
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.06.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen (santeri.virtanen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.