(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottosihteerin määräaikainen, osa-aikainen tehtävä
Joensuun ev. lut. seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Joensuun ev. lut. seurakuntayhtymässä julistetaan haettavaksi

MÄÄRÄAIKAINEN OSA-AIKAINEN VASTAANOTTOSIHTEERIN TEHTÄVÄ JOENSUUN PERHEASIAIN NEUVOTTELUKESKUKSESSA

Joensuun Perheasiain neuvottelukeskus on Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän ylläpitämä yksikkö, jonka toiminnan rahoittamiseen osallistuvat Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä ja ympäristöseurakunnat. Toimialueena on koko Pohjois-Karjalan maakunta. Keskuksessa on kuusi työntekijää.

Haemme tiimiimme määräaikaista, osa-aikaista (30 %) vastaanottosihteeriä ajalle 1.8.2018–31.7.2019. Työtehtäviin kuuluu ajanvarauksista huolehtiminen sekä muut neuvottelukeskuksen toimintaan ja hallintoon liittyvät toimistotehtävät.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistoasteen ammatillinen tutkinto ja henkilökohtainen soveltuvuus. Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn aloittamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla 1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on vaativuusryhmän 403 mukainen.

Hakemus ansioluetteloineen osoitetaan 15.6.2018 klo 15.00 mennessä Perheasiain neuvottelukeskuksen toimikunnalle sähköpostitse osoitteella anna-riitta.pellikka@evl.fi tai kirjeitse osoitteeseen Anna-Riitta Pellikka, Joensuun perheasiain neuvottelukeskus, Penttilänkatu 1 F, 80220 Joensuu. Sähköpostin aihekenttään tai kirjekuoreen merkintä ”Vastaanottosihteeri”.

Lisätietoja antavat neuvottelukeskuksen johtaja Anna-Riitta Pellikka, p. 050 568 1739 ja yhteisen seurakuntatyön johtaja Tuomo Käyhkö, p. 050 385 5144.