(Poistunut julkaisusta)

VASTAANOTTOPÄÄLLIKKÖ
GLO Hotel Sello

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Juuri nyt haemme GLO Hotel Selloon

VASTAANOTTOPÄÄLLIKKÖÄ

Äitiysloman sijaisuuteen. Työsuhde on kokoaikainen, määräaikaisuus, 18.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vastaanottopäällikkö on pääroolissa hotellin vastaanoton operatiivisessa toiminnassa ja sen kehittämisessä brändin ja liiketoimintasuunnitelman mukaisesti. Vastaanottopäällikkö toimii kymmenhenkisen vastaanottotiimin esimiehenä. Ainutlaatuinen, suositteleva asiakas- ja työntekijäkokemus sekä energinen ja tehokas tiimityö ovat Vastaanottopäällikön roolin keskiössä.

Olet työhösi innostuneesti suhtautuva ja laatua arvostava monipuolinen hotellialan ammattilainen. Sinulle vieraidemme sekä tiimimme onnellisuus on sydämen asia. Olet toiminut jo pidempään vähintään vuoroesimiehen tehtävissä hotellin vastaanotossa ja sinulla on näyttöä menestyksellisestä esimiestyöstä. Olet vahva yhteistyö- ja ihmissuhdetaidoissa, aina iloinen, joustava ja ratkaisuhakuinen, tiimin esimerkillinen keulakuva. Näet ja ymmärrät hotellin liiketoiminnallisena kokonaisuutena sekä omaat kaupallisen ja tuloshakuisen ajattelutavan – yli osastorajojen. Hotellin johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan koko hotellin toimintaan ja raportoit Hotellinjohtajalle. Tehtävä edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen työtehtävän sekä tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä hotellialan huippuammattilaisena – mahtavassa tiimissä. Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut ovat käytettävissäsi ja lisäksi olemme osana Nordic Hotels & Resortia. Auton pysäköinti on meillä myös järjestetty.


Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Jenni Javanainen, to 20.2. klo 9.-13.00 ja ma 2.3. klo 12.-16.00, numerosta: 040-7180832. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.3.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset.