(Poistunut julkaisusta)

Vastaanottohenkilö - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020
Etsimme finanssialalla toimivalle asiakasyrityksellemme Nasdaq Nordic Oy:lle toimeentarttuvaa, sopeutumiskykyistä ja joustavaa vastaanottohenkilöä Helsingin ydinkeskustaan Fabianinkadulle. 

Kesällä työtä on tarjolla vuoroviikoin, mutta elo-syyskuussa 2020 tehtävä muuttuu kokoaikaiseksi nykyisen toimessa olevan henkilön jäädessä eläkkeelle. Vuoden määräaikainen työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta. Jatko tehtävässä on tilanteen mukaan mahdollinen.

Työtehtäviin kuuluvat: • Vieraiden vastaanotto ja kulunvalvonta • Puhelinvaihteen hoito • Asiakastapahtumien järjestäminen (mm. kokous- ja toimistokalusteiden siirtäminen, AV-laitteiden järjestäminen) • Tavaraliikenteestä vastaaminen (mm. tavaran toimitukset, toimistotarvikkeiden täydennykset) • Muut monipuoliset toimisto- ja palvelutehtävät

Vastaanottohenkilö työskentelee päivittäin asiakasyrityksemme henkilökunnan sekä heidän asiakkaidensa ja yhteystyökumppaneidensa kanssa. On siis sanomattakin selvää, että laadukas asiakaspalvelu hoituu sinulta luonnostasi. Osaat myös hoitaa toimenkuvaasi kuuluvia juoksevia tehtäviä asiakaspalvelutyön rinnalla sujuvasti.

Toivomme valitulta henkilöltä vahvaa jo kerrytettyä kokemusta vastaanottotehtävistä, englannin kielen osaamista, hyvää fyysistä kuntoa sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Edellytyksenä on myös hyvä organisointi- sekä paineensietokyky, sillä työympäristö voi olla ajoittain kiireinen, ja vastaanottohenkilöllä on merkittävä rooli toimintojen sujuvuuden takaamiseksi. Eduksesi katsotaan finanssialan tuntemus, mutta se ei ole tehtävään välttämätön vaatimus.

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät, mukavat työkaverit sekä hyvän perehdytyksen. Työvuorot sijoittuvat arkipäivisin klo 8-16 välille, ja työaika on 37,5 h/vko. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.   Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 27.5.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.