(Poistunut julkaisusta)

Vastaanoton työntekijä, LeviRoyal Oy
LeviRoyal

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Levillä majoituspalveluja välittävä LeviRoyal Oy etsii joukkoonsa vastaanoton työntekijää.

Koetko olevasi omatoiminen ja työhön tarttuva, et pelkää uusia ja ennalta-arvaamattomia tilanteita ja olet valmis uusiin haasteisiin? Jatka siis lukemista, tässä voisi olla sinulle työpaikka Levin talvisesonkiin 2019-2020.

Tehtävässä pääset majoituspalvelualan ytimeen työskentelemään niin kansallisten kuin kansainvälisten asiakkaiden parissa. Tehtäväsi sisältävät mm. saapuvien asiakkaiden sisään- ja uloskirjausta sekä asiakastyötä sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Toimiston yhteyteen tulee myös sesongille matkamuistomyymälä, jonka tehtäviä tulee myös sinun hoidettavaksesi. Olemme pieni tiimi ja kiireisenä aikana toivomme sinulta valmiutta hypätä esimerkiksi mökkisiivoojien avuksi.

Olet asiakkaillemme yrityksen kasvot, joten odotamme sinulta asiakaspalveluosaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tarkkuutta ja järjestelmällistyyttä. Tehtävässä vastaat varausten kirjaamiseen ja hallinointiin liittyvistä tehtävistä, joten tietotekninen osaaminen ja nopea oppimiskyky ovat välttämättömiä. Toimimme kiireisen sesongin keskellä, joten nopea- ja tehokas työskentelytapa sekä hyvä stressinsietokyky ovat myös tehtävässä tarpeellisia. Tehtävässä edellytetään lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä, taloushallinnosta tai matkailualalta katsotaan eduksi. Kerrothan rohkeasti osaamisestasi!

Työt alkavat syksymmällä ensin osa-aikaisesti noin 4h/pvä, jolloin pääset rauhassa tutustumaan niin Leviin kuin työtehtäviisi. Joulukuu -huhtikuu ajalle työtunnit kasvavat reilusti. Työ on pääosin päivätyötä maanantaista – perjantaihin tai tiistaista lauantaihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai Susanna Pohjanen + 358 045 265 446. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 13.09.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.