Vastaanoton palvelupäälliköitä, OSH Ilves, Tampere
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Suomalaisten rakastama legendaarinen Original Sokos Hotel Ilves uudistetaan perusteellisesti ja avataan loppuvuodesta 2021 entistäkin houkuttelevampana. ​Kaikki hotellihuoneet sekä aula-, kokous- ja ravintolatilat uudistetaan. Ilveksen monipuolinen ravintola- ja juhlapalveluiden kattaus laajenee entisestään.

Haemme nyt vastaanoton palvelupäälliköitä uudistuvaan Original Sokos Hotel Ilvekseen.

Vastaanoton palvelupäällikön tehtävässä toimit esimiehenä vuorossa olevalle tiimille ja mahdollistat vuorossa olevan tiimin onnistumisen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Tässä työtehtävässä olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, palkkaamme työntekijöitä sekä aamu-, ilta- että yötyöhön. Toivomme sinulta työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja Opera- järjestelmän osaamista. 

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti. Kokemuksen karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi myös muihin hotelleihimme Tampereella.

Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä osa- ja kokoaikaiseen työsuhteeseen, sopimustunneilla 90 h- 112,5 h / 3vko.

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet.

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Piritta Roito, p. 040 553 3390, piritta.roito@sok.fi.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, 28.11.2021 mennessä.

 https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-ILVES/Vastaanoton-palvelupllikk--Original-Sokos-Hotel-Ilves--Tampere_R-9420

Työhakemukset käsittelee Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj.

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494837
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere