Vastaanoton palvelupäällikkö, SSH Torni, Tampere
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on Tribuutti Tampereelle. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vierellä. Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat parhaat puitteet kokea Tampereen kiehtovat tarinat ja ilmiöt aina Manserockin ikoneista urheilun sankareihin.

Haluatko mahdollistaa unohtumattomia asiakaskokemuksia Tampereen Solo Sokos Hotel Tornissa?

Haemme nyt Vastaanoton palvelupäällikköä mahdollistamaan asiakkaillemme unohtumattoman kokemuksen Tampereella. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä ja haemme työntekijöitä sekä aamu-, ilta- että yövuoroihin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Kokemus hotellin vastaanottotehtävistä, aikaisempi esimieskokemus sekä Opera- osaaminen katsotaan eduksi.

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti. Työsuhteen alussa työskentelet nimetyn hotellin vastaanotossa, kokemuksen karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi myös muihin hotelleihimme Tampereella.

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet.

Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen sopimustunneilla 90–112,5 h/3vko.

 Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Piritta Roito, puh. 0405533390, piritta.roito@sok.fi.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, 28.11.2021 mennessä.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SOLO-SOKOS-HOTEL-TORNI-TAMPERE/Vastaanoton-palvelupllikk_R-9650

Työhakemukset käsittelee Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj.

 

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498719
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere