(Poistunut julkaisusta)

Varustelija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Pidätkö autojen kanssa puuhastelusta? Saako hevosvoimat innostuksesi kasvamaan? Kannattaa jatkaa lukemista, sillä me etsimme Lahdessa toimivalle asiakkaallemme näppäräsormisia tekijöitä ajoneuvoteollisuuden monipuolisiin tehtäviin.

Sinä pidät työskentelystä itsenäisesti, mutta vietät työpäiväsi mielelläsi myös tiimin kesken. Sinulta vastuunkanto työtehtävien suhteen tulee luonnostaan ja sinulla on työntekoon motivoitunut asenne. Sinulla pysyy erilaiset työkalut kädessä ja olet halukas oppimaan uusia asioita. Sinulla ei tarvitse olla ajoneuvoalan tai konepuolen koulutusta, mutta jos sinulla on sellainen takataskussa, niin mainitsethan sen hakemuksessasi. Tärkeintä on sinun kiinnostuksesi ajoneuvoja kohtaan.

Työtehtäväsi saattavat vaihdella päivästä riippuen tavaroiden kokoonpanosta aina autojen sisävarusteluun. Sinun työaikasi tulee olemaan ma-pe klo 7-15.30. Työllistyt ensin määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen voit mahdollisesti työllistyä pidemmäksikin aikaa. 

Jos siis olet autoista syttyvä, reipas ja hyvällä asenteella varustettu tyyppi, niin etsimme juuri sinua! Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan pikimmiten verkkosivujemme kautta. Lisätietoja saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.