(Poistunut julkaisusta)

Varustelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakasyritykseemme Raumalle metallialan varustelijaa.

Työ pitää sisällään monipuolisia varustelun työtehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä ja esimerkiksi hydrauliikan ja mekaniikan asennuksesta, alustavista sähköasennuksista sekä autonasentajan töistä on ehdoton etu. Arvostamme monipuolista osaamista.

Lisäksi toivomme valittavalta hakijalta:
- aiempaa työkokemusta kokoonpano- tai asennustöistä
- tarkkaa ja siistiä työnjälkeä
- tiimityöskentelytaitoja
- työmotivaatiota sekä reipasta asennetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille. Työtä tehdään päivävuorossa. Pääset osaksi osaavaa ja mukavaa työporukkaa suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa:

Asiakkuuspäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi