(Poistunut julkaisusta)

Varustelija / varastotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Haemme Oulussa sijaitsevalle teknisen kaupan alan asiakkaallemme

VARUSTELIJAA / VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Kyseessä on kokopäivätyö ja työn alustava kesto on syyskuun 2020 loppuun, jatko on mahdollista. Työaika on arkisin 10-18 ja välillä töitä on myös lauantaisin. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtäviin kuuluu pienelektroniikan ja muiden lisälaitteiden asentaminen ajoneuvoihin. Työtehtäviin voi hakijan osaamisen mukaan kuulua myös varastonhallinnallisia- sekä asiakaspalvelutehtäviä.

Toivomme, että sinulla on joko työn tai koulutuksen kautta hankittua osaamista asennustehtävistä (esimerkiksi elektroniikka-asennukset) sekä asiakaspalvelutaitoja. Kaikki varastonhallinnallinen kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ja kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Saat vastuuta ja pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Mikäli kaikki osuu kohdalleen puolin ja toisin, tässä piilee mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen! Mikäli tehtävä kiinnostaa, jätä hakemuksesi Adeccon nettisivujen kautta viimeistään 02.08.2020. Toimi kuitenkin ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.