(Poistunut julkaisusta)

Vartijoita vastaanottopalveluihin!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt Palmian Turvapalveluihin kahta reipasta ja asiakaspalveluhenkisiä vartijaa vastaanottopalveluihin. Työtehtäviä on tarjolla mm. kouluilla.

Edellytämme sinulta vartijakorttia ja aiempaa kokemusta turvallisuusalalta sekä tietotekniikka taitoja (MS Office). Opastat ja ohjaat asiakkaita sujuvasti niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Laskemme eduksi myös muun kielitaidon sekä mahdollisen järjestyksenvalvojakortin. Ajokortti (B) on suotavaa.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet luonteeltasi tiimityöstä pitävä asiakasapalvelun ammattilainen. Organisointi- ja päätöksentekokyky sekä hyvä paineensietokyky ovat ominaisuuksia, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässä. Turvatekniikan tuntemus katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehittyvän ja uudistuvan organisaation tuen, osaavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.6.2018 mennessä. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Guy Grönfeldt (puh. 050 3954400) arkisin klo 12.00 – 15.00