(Poistunut julkaisusta)

Vartijoita Turun seudulle (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä Turun seudulle

Haemme vartijoita ja järjestyksenvalvojia kesätöihin erilaisiin turvallisuus- ja asiakaspalvelun tehtäviin Turun seudulle. Eripituiset kesätyösuhteet sijoittuvat kesän ajalle, osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa työt jo aikaisemmin ja jatkaa työskentelyä kesän jälkeenkin, vaikkapa opiskelujen ohella.

Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot ja positiivinen  turvallisuusasenne.

Odotamme

Voimassa oleva vartijakortti ja aikaisempi kokemus vartiointi- tai asiakaspalvelutehtävistä katsotaan hakijalle eduksi, mutta emme välttämättä odota sinulta vielä alan koulutusta ja kokemusta. Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut alasta ja valmis itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi.

Odotamme sinulta lisäksi hyviä asiakaspalvelutaitoja ja siksi arvostammekin aiempaa työkokemusta asiakaspalvelun parissa. Laadukkaan asiakaspalvelun varmistamiseksi, edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Vartijana työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme

Tarvittaessa tarjoamme sinulle tehtävän edellyttämän koulutuksen sekä hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Ensisijainen vartijan- ja järjestyksenvalvojan koulutuksen ajankohta on 22.3-21.5.2021. Tarvittaessa pystymme järjestämään koulutusta myöhempäänkin ajankohtaan. Työsi tueksi saat myös suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 31.3.2021 mennessä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

 

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi