(Poistunut julkaisusta)

Vartijoita Turun seudulle (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä turvallisuustehtäviin Turun seudulle

Haemme vartijoita ja järjestyksenvalvojia (40 paikkaa) kesätöihin erilaisiin turvallisuus- ja asiakaspalvelun tehtäviin Turun seudulle. Eripituiset kesätyösuhteet sijoittuvat kesän ajalle, osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa työt jo aikaisemmin ja jatkaa työskentelyä kesän jälkeenkin, vaikkapa opiskelujen ohella.

Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot ja positiivinen  turvallisuusasenne.

Odotamme

Voimassa oleva vartijakortti ja aikaisempi kokemus vartiointi- tai asiakaspalvelutehtävistä katsotaan hakijalle eduksi, mutta emme välttämättä odota sinulta vielä alan koulutusta ja kokemusta. Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut alasta ja valmis itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi.

Odotamme sinulta lisäksi hyviä asiakaspalvelutaitoja ja siksi arvostammekin aiempaa työkokemusta asiakaspalvelun parissa. Laadukkaan asiakaspalvelun varmistamiseksi, edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Vartijana työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme

Tarvittaessa tarjoamme sinulle tehtävän edellyttämän koulutuksen sekä hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Työsi tueksi saat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.3.2020 mennessä. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: 

https://www.instagram.com/securitassuomi/