(Poistunut julkaisusta)

Vartijoita suurlähetystöihin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Palmia Turvallisuuspalvelut hakee vartijoita suurlähetystötoimeksiantoihin


Tarjolla on kokoaikaista sekä osa-aikaista työtä.

Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua, turvatarkastusta sekä teknistä ja fyysistä valvontaa.

Vartiointia suoritetaan kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä.

Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Tehtävään valituille henkilöille voidaan tehdä tarvittaessa turvallisuusselvitys.

Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Edellytämme hakijoilta

- 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
- Voimassa olevaa vartijakorttia.
- Kokemusta turvatarkastuksesta
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa


Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 22.12.2019 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Sami Niemi puh. 040 522 4793 tai Jonathan Ahlfors puh. 040 631 6219


Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.
Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 300 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.

Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa, Kansallismuseossa ja Helsingin Satamassa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa.
Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa. Helsingin Satamassa kohtaamme vuosittain 12 miljoonaa matkustajaa.

Olemme vuosia kehittäneet turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti paitsi lakisääteisin koulutuksin myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.