(Poistunut julkaisusta)

Vartijoita satamaan ja logistiikkakeskuksiin (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme kesätyöntekijöitä sataman ja logistiikkakeskusten vartiointiin

Risteilyalusten vartijana työskentelet Helsingin satamassa ja tehtävänäsi on satamaan saapuvien risteilyalusten vartiointi. Risteilyalusten vartijana toimit hyvin kansainvälisissä satamaympäristöissä, jossa toimit muun muassa kulunvalvontapisteillä neuvoen ja opastaen alueella liikkujia, erityisesti turisteja. Risteilyalusvartioinnissa työvuorot sijoittuvat sekä aamu- että iltavuoroihin kaikkina viikonpäivinä. Työssäsi risteilyalusvartijana tarvitset suomenkielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Myös saksan, ranskan, espanjan, italian tai japanin osaamisesta on suuri etu.

Logistiikkakeskusten vartijana tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi ajoneuvoliikenteen valvontaa, muita kulunvalvonta- ja porttitehtäviä sekä vartiointikierrosten suorittamista kohteen alueella. Työhösi kuuluu myös valvomotyyppiset tehtävät, kuten kameravalvonta ja erilaisten hälytysten vastaanottaminen. Ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi hoidat mahdollisia kiinteistöturvallisuuteen liittyviä poikkeustilanteita. Monissa paikallisvartiointikohteissamme työskennellään itsenäisesti, osassa puolestaan työparin tai tiimin kanssa. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Työvuorot voivat ajoittua kaikkiin vuorokaudenaikoihin arkisin ja viikonloppuisin ja työpaikkoja on pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan (Kerava, Sipoo) alueilla.

Kaikissa tehtävissä odotamme sinulta loistavaa asiakaspalveluasennetta kaikkein kiireimpinäkin päivinä. Vartiointia toteutetaan yhdessä muiden vartijoiden kanssa, mutta suoritat omaa työtehtävääsi itsenäisesti. Edellytämmekin sinulta sekä hyviä yhteistyötaitoja että oma-aloitteista ja reipasta otetta työntekoon. Ajoittain tehtävässä vaaditaan myös napakkuutta ongelmatilanteiden ennaltaehkäisemiseksi tai niiden selvittämiseksi.

Toivomme sinun työskentelevän yhtäjaksoisesti kesäkuun alusta elokuun loppuun, mutta halutessasi voit työskennellä pidemmänkin jakson. Securitaksen vartijat on koulutettu vartiointialan koulutusvaatimusten mukaisesti ja tarvittaessa tarjoamme kesätyöntekijöiksi valittaville koulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus, kesto 40h tai vartijan koulutus, kesto 80h) ennen kesätyön alkua maalis-toukokuun aikana.

Mitä nopeammin haet, sitä nopeammin varmistat kesätyösi sekä sinulle parhaiten sopivan kurssiajan.

Odotamme

Meille on tärkeää, että olet reipas, rehti ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa vartiointitehtävissä tunnollisesti ja asiakaspalvelulähtöisesti. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön sekä jämäkkyyttä erityistilanteidenkin hoitamiseen. Asiakaspalvelutyössäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kielen taitoa. Osassa tehtävistämme järjestyksenvalvojakortti tai ajokortti voi olla eduksesi.

Ennen kaikkea odotamme sinulta kuitenkin sitoutumista kesätyöhön sekä koulutusten suorittamiseen. Toivomme, että työskentelet kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan, mieluusti pidempäänkin. Erityisesti arvostamme joustavuutta työpaikan sijainnin suhteen.

Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä voi edellyttää (suppean) turvallisuusselvityksen läpäisemistä ja luottotietojen tarkastusta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat työhösi tarvittavat koulutukset sekä kattavan tehtäväkohtaisen perehdytyksen.

Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin.

Hakuohjeet

Toivomme, että lähetät hakemuksesi ja videoklipin itsestäsi 15.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Koodin videokutsuun saat sähköpostiisi, kun olet tallentanut hakemuksesi. Avoimet kesätyötehtävät sekä kurssipaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja kesätyöpaikoista voit kysyä sähköpostitse osoitteesta petra.aberg@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta, jotta saat sähköpostissa lisätietoja hakemuksesi vaiheista.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa!