(Poistunut julkaisusta)

Vartijoita Porvoon alueelle (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2020

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä vartiointitehtäviin Porvoon ja Loviisan alueelle

Nyt valittavista neljästä kesätyöntekijästämme kaksi työllistyy paikallisvartioinnin ja kaksi MobilePatrol -piirivartioinnin tehtäviin.  Vartijana valvot yhden tai useamman kohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Työsi tavoitteena on ennaltaehkäistä tai rajoitttaa vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa.  keästyö vartiointitehtävissä sisältää monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä, valvomotyöskentelyä, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittelyä tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttumista. Työajat vaihtelevat tehtävien mukaan.

Toivomme sinulta

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely vartijana edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi myös erityistilanteita. Työsi edellyttää erinomaisen asiakaspalveluasenteen lisäksi vartijakorttia sekä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kieltä.  Piirivartiointithtävät edellyttävät voimassa olevaa B-ajokorttia.

Emme välttämättä odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta  jo suorittamasi turvallisuusalan opinnot tai esim. järjestyksenvalvoja- , työturvallisuus- ja ensiapukortti ovat ilman muuta eduksi.

Tarjoamme sinulle

Vartiointialan kesätöiden parissa saat vastuuta, opit uutta ja kartutat monipuolista työkokemusta, josta hyödyt varmasti tulevaisuudessakin.  Työsi tueksesi saat motivoituneet työkaverit, kattavan perehdytyksen sekä alan parhaat työvälineet. Henkilöstömme hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa! 

 

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi