Vartijoita paikallisvartiointitehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2019

Kiinnostaisiko sinua työpaikka, jossa pääset varmistamaan asiakkaidemme turvallisuuden työyhteisössä, jossa sinä olet tärkein voimavaramme?


ISS Palvelut etsii niin vakituisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin kuin tarvittaessa töihin kutsuttavia ammattitaitoisia


PAIKALLISVARTIJOITA


Asiakaskohteemme sijaitsevat eripuolilla Imatraa.


Meillä on sinulle tarjolla mielenkiintoinen työ, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun ja henkilökohtaisen elämäsi ja työelämäsi yhteensovittamiseen yhdessä paikallisen työvuorosuunnittelun kanssa. Koska sinä olet tärkein voimavaramme, esimiehesi on aidosti kiinnostunut työstäsi ja hyvinvoinnistasi. Hyvinvointiasi tuemme muun muassa liikunta- ja kulttuuriedulla, vartiointialan ammatti- ja erikoisammattitutkinnoilla sekä valtakunnallisella työterveyshuollolla. Esimies käy asiakaskohteessasi säännöllisesti ja hänellä on mahdollisuus palkita sinua hyvin tehdystä työstä. 


Paikallisvartijana toimit osana asiakkuusorganisaatiotamme, jota turvatuote tukee niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. ISS Palvelut on rakentanut turvapalveluliiketoiminnan niin, että turvatuotetta ohjataan tuoteorganisaatiosta käsin. Jokaiseen asiakkuuteemme tullaan nimittämään tuotevastaava, joka vastaa asiakkuuden sekä henkilöstön kehittämisestä ja toimivuudesta yhdessä asiakasorganisaatiomme kanssa. Me tulemme luomaan valtakunnallisen turvaorganisaation, joka aidosti toimii omaa henkilöstöä ja asiakkaita arvostaen.


Paikallisvartijan tehtävässä vastaat muun muassa asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa, kuten tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteissa. Työ on vuorotyötä, sillä turvaamme asiakkaan kohteen 24/7 palveluna. Paikallisvartijana työpäiväsi ovat aina erilaisia ja pääset ratkomaan monenlaisia mielenkiintoisia tilanteita. Sinä teet työlläsi ihmisten päivästä paremman ja turvallisemman.


Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista vaativista vartiointi-, valvomo- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävään soveltuva turvallisuusalan koulutus (VAT/ TVEAT) katsotaan eduksi.


Kuulostaako juuri sinun työpaikaltasi? Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Koska eri asiakaskohteet alkavat eri aikoihin, on haku auki 31.10.2019 saakka. Käsittelemme hakemuksia joustavasti jo haun olleessa auki. Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja torstaisin kello 8-9 tuotepäällikkö Verneri Laukkanen, puh. 0400 139 001.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1305831
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra