Vartijoita paikallis- ja aulavartiointitehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Kiinnostaisiko sinua työpaikka, jossa pääset varmistamaan asiakkaidemme turvallisuuden työyhteisössä, jossa sinä olet tärkein voimavaramme?

ISS Palvelut etsii osa-aikaisiin ja tarvittaessa töihin kutsuttaviin työsuhteisiin ammattitaitoisia VARTIJOITA paikallis- ja aulavartiointitehtäviin. Asiakaskohteemme sijaitsevat eripuolilla Jyväskylää.

Meillä on sinulle mielenkiintoinen työ, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun ja henkilökohtaisen elämäsi ja työelämäsi yhteensovittamiseen yhdessä paikallisen työvuorosuunnittelun kanssa. Koska sinä olet tärkein voimavaramme, esimiehesi on aidosti kiinnostunut työstäsi ja hyvinvoinnistasi. Hyvinvointiasi tuemme muun muassa liikunta- ja kulttuuriedulla, vartiointialan ammatti- ja erikoisammattitutkinnoilla sekä valtakunnallisella työterveyshuollolla. Esimies käy asiakaskohteessasi säännöllisesti ja hänellä on mahdollisuus palkita sinua hyvin tehdystä työstä.

Vartijana toimit osana asiakkuusorganisaatiotamme, jota turvatuote tukee niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. ISS Palvelut on rakentanut turvapalveluliiketoiminnan niin, että turvatuotetta ohjataan tuoteorganisaatiosta käsin. Vastaamme henkilöstön kehittämisestä ja toimivuudesta yhdessä asiakasorganisaatiomme kanssa. Olemme valtakunnallinen turvaorganisaatio, joka aidosti toimii omaa henkilöstöä ja asiakkaita arvostaen.

Vartijan tehtävässä vastaat muun muassa asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa, kuten tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteissa. Työ on vuorotyötä, sillä turvaamme asiakkaan kohteen 24/7 palveluna. Työpäiväsi ovat aina erilaisia ja pääset ratkomaan monenlaisia mielenkiintoisia tilanteita. Sinä teet työlläsi ihmisten päivästä paremman ja turvallisemman.

Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista vartiointi-, valvomo- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävään soveltuva turvallisuusalan koulutus (VAT/ TVEAT) katsotaan eduksi.

Kuulostaako juuri sinun työpaikaltasi? Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Kerrothan hakemuksessasi, millaisista vartiointi tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut sekä ihanteellisen viikkotuntimääräsi. Hakuaika päättyy 31.10.2019. Käsittelemme hakemuksia joustavasti jo haun olleessa auki. Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja torstaisin kello 8-9 tuotepäällikkö Verneri Laukkanen, puh. 0400 139 001.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1297864
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä