(Poistunut julkaisusta)

Vartijoita kansainväliseen toimintaympäristöön
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Jatkamme hakua edelleen! Oletko kokenut alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita? Etsimme uuteen kansainväliseen toimeksiantoon kokoaikaisia ja osa-aikaisia vartijoita vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävät sisältävät asiakaspalvelua, turvatarkastusta sekä muita turvallisuuteen liittyviä tehtäviä.

Työkohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskusta-alueella.

Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta
- Voimassa olevaa vartijakorttia ja vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä työtehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme
- Hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot
- Turvatarkastusosaamisen

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 24.11.2019 asti. Työt alkavat 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Sami Niemi puh. 0405224793.

Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 300 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.

Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa, Kansallismuseossa ja Helsingin Satamassa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa.

Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa. Helsingin Satamassa kohtaamme vuosittain 12 miljoonaa matkustajaa.

Olemme vuosia kehittäneet turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti paitsi lakisääteisin koulutuksin myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa.