VARTIJOITA JA JÄRJESTYKSENVALVOJIA KESÄTÖIHIN HOK-ELANNON PRISMOIHIN
REILA PALVELUT OY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2021

Primary location:

HELSINKI

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme KESÄTÖIHIN kymmeniä vartijoita ja järjestyksenvalvojia HOK-Elannon Prismoihin Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Keravalle, Järvenpäähän ja Hyvinkäälle sekä Sokos Helsinkiin.

Vartijan ja järjestyksenvalvojan tehtävänä on taata asiakkaille sujuva ja turvallinen asiointi myymälässä.  Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Työhösi kuuluu muun muassa valvomotyöskentelyä, näkyvää valvontaa myymälän puolella sekä asiakaspalvelua. Käy kurkkaamassa oheisista videosta mitä viime kesän kesätyöntekijät Jonne ja Tony kertovat työstään

Tämä työ sopii henkilölle, joka on asiakaspalveluhenkinen, reipas ja rohkea. Aikaisempi kokemus turvallisuusalasta tai turvallisuusalan koulutus on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme myös turvallisuusalasta kiinnostuneita henkilöitä tähän tehtävään. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa, hyvää suomen kielen taitoa ja vartijakorttia. Järjestyksenvalvojan työssä tarvitaan vartijakortin lisäksi myös järjestyksenvalvojakortti. Järjestämme tarvittaessa korttikoulutukset kuntoon ja perehdytämme kaikki uudet työntekijät tehtäviin.

Toivomme, että pystyt sitoutumaan meihin ainakin muutaman kuukauden ajaksi. Suurin tarve kesätyöntekijöille on toukokuusta syyskuuhun, mutta työt on mahdollista aloittaa jo keväällä ja jatkaa työskentelyä myös syksyllä. Työ on vuorotyötä ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 80–120 tuntia kolmessa viikossa

Työstä maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, joka on joko tason II tai III mukainen. Lisäksi kesätyöntekijätkin saavat S-ryhmän huikeat henkilöstöedut, joita ovat ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä, kattava työterveyspalvelu, vakuutusturva ja ePassi.

Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Halutessasi voit laittaa hakemukseen tiedon, missä kohteessa haluaisit ensisijaisesti työskennellä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa ja tämän perusteella kutsumme hakijoita henkilökohtaiseen haastatteluun. Lisätietoa Reilan kesätöistä antaa Anna Lanteri anna.lanteri@reila.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot