(Poistunut julkaisusta)

VARTIJOITA HELSINGIN SOKOS TAVARATALOON
Reila Palvelut Oy, Reila turvallisuuspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta. Toimintamme laajentuessa tarvitsemme lisää porukkaa laittamaan kanssamme asiat Reilaan.

Haemme nyt Helsingin Sokos tavarataloon vartijoita.

Vartijan tehtävänä on taata jokaiselle asiakkaalle turvallinen ja sujuva asiointi tavaratalossa. Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä, joilla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Toivomme sinun olevan hyväntuulinen asiakaspalvelija, jolle asiakastyytyväisyyden vaaliminen on kunniatehtävä. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ja vartijakortti ovat plussaa, mutta tarvittaessa järjestämme vaadittavat kortit ja koulutukset kuntoon. Työnteon aloittaminen on mahdollista jo viikon kurssin jälkeen. Työ sopii eri elämäntilanteisiin, olet sitten kokoaikaista työtä vailla tai esimerkiksi opiskelija. Toimeksianto alkaa huhtikuussa 2020 ja työt sopimuksen mukaan aikaisemmin perehdytyksen merkeissä.

Kiinnostavan työn lisäksi saat Suomen parhaat henkilöstöedut, joihin voit tutustua täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Arvostamme yhteisömme avoimuutta, huumoria ja hyvää draivia. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä uudistamaan toimialaa ja haastamaan vanhentuneita toimintamalleja. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin.

Pistä hakemusta tulemaan ja liity mukaan kasvavaan turvallisuuspalveluiden yhteisöön. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 768 2427.