(Poistunut julkaisusta)

Vartijoita Helsingin alueelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö.

Palmian turvapalvelut suunnittelee ja toteuttaa palvelukokonaisuuksia yhdistelemällä laajaa turvapalveluvalikoimaa ja nykyaikaista teknologiaa asiakkaan tavoitteista lähtien ja kustannustehokkaasti. Huolehdimme asiakkaidemme turvallisuudesta pääkaupunkiseudulla.

Haemme Palmia turvapalveluihin kahta VARTIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2018 loppuun asti kulttuurikohteisiin Helsingin alueella. Työtä tehdään kahdessa vuorossa vuoden jokaisena päivänä. Omaat jo jonkin verran kokemusta vastaavista töistä, sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Tehtävä koostuu asiakaspalvelusta, sekä vartijan tehtävistä. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta
• 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
• Voimassa olevaa vartijakorttia
• Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle työn työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 31.08.2018 asti. Työt alkavat heti.

Lisätietoja tehtävistä antaa vuoroesimies Jonathan Ahlfors (puh. 040 6316219) ja palveluesimies Sami Niemi (puh. 040 5224793).