(Poistunut julkaisusta)

Vartijoita Helsingin alueelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme Palmia turvapalveluihin vartijoita eri toimeksiantoihin Helsingin alueella kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa vuoden jokaisena päivänä. Työkohteina toimivat kulttuuri- ja sairaalakohteet. Omaat jo jonkin verran kokemusta vastaavista töistä, sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Tehtävä koostuu asiakaspalvelusta, sekä vartijan tehtävistä. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta
- 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
- Voimassa olevaa vartijakorttia
-Hyviä ATK-taitoja
- EA1 tason ensiapuvalmiutta
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 30.06.2018 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Juuso Taskinen (puh. 040 5968354) palveluesimies Sami Niemi (puh. 040 5224793).