Vartijakortillisia aulapalveluhenkilöitä Vantaalle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle? Haemme nyt Vantaalla sijaitsevaan asiakaskohteeseen

VARTIJAKORTILLISIA AULAPALVELUHENKILÖITÄ

Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö, ja työaika sijoittuu kello 8 -16 väliin.  Asiakaskohde sijaitseet Vantaalla, lentokentän läheisyydessä. 

Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Aulapalveluhenkilön työtehtäviä
Työnkuvasi on monipuolinen ja olet tärkeässä roolissa luomassa hyvää ilmapiiriä ja mahdollistamassa asiakkaiden työpäivien sujumisen. Vastaanotat ja opastat vieraita ja huolehdit kokous- ja neuvottelutilajärjestelyistä. Aulapalveluhenkilönä vastaat palvelupyyntöjen käsittelystä, lähetysten vastaanottamisesta sekä postin lajittelusta ja jakamisesta. Lisäksi ylläpidät kulunvalvontajärjestelmän tietoja ja huolehdit kulkukorteista 

Mitä odotamme sinulta?
Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vartijakortin, loistavat asiakaspalvelutaidot, hyvät IT taidot sekä positiivisen ja oma-aloitteisen työotteen. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ja kaikki muu kielitaito on eduksesi. Tehtävään valituille henkilöille tehdään huumausainetestaus. 

Kiinnostuitko?
Innostuitko tehtävästä? Hienoa! Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.3.2021.

Jos sinulle heräsi lisäkysymyksiä tehtävästä palveluesimies Pia Räsänen (p. 010 234 3504) kertoo siitä sinulle lisää arkisin 9-15.

Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland). 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot