(Poistunut julkaisusta)

Vartijakortillisia aulapalveluhenkilöitä Pasilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Etsimme ihmisten kohtaamisen ammattilaisia asiakkaamme pääkonttorille Pasilaan Helsinkiin. Jos hyvä asiakaspalvelu on sinun juttusi jatka lukemista ja tule tiimiimme   VARTIJAKORTILLISEKSI AULAPALVELUHENKILÖKSI   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Kerrotaan heti alkuun, että tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arki- ja päivätyön Pasilassa, minne on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet. Tuleva työpaikkasi on uutuuttaan kiiltävä, nykyaikainen ja viihtyisä pääkonttori. Työpäiväsi alku- ja päättymisajankohta vaihtelee pääsääntöisesti kello 7-17 välillä.   Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja pitävät sisällään vieraiden vastaanottoa ja neuvontaa. Huolehdit, että aulatilat pysyvät siisteinä ja teet säännöllisesti tarkastuskierroksia myös muissa tiloissa, kuten neuvotteluhuoneissa. Toimit sekä siivouksen että kiinteistönhoidon yhteyshenkilönä. Lisäksi aulapalveluissa töihisi kuuluu erilaisten avainten ja kulkukorttien hallinnointia.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tämän työn ytimessä ovat ihmiset ja aito asiakaspalveluasenteesi. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi aulapalveluista, hotellin vastaanotosta tai toimistoassistentin töistä, ja sinulla on vartijakortti. Käytät sujuvasti tavallisimpia toimisto-ohjelmia ja osaat käyttää AV-laitteita ja opastaa muita niiden toimintoihin. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Eduksesi katsomme ruotsin kielen taidon.  Olet työotteiltasi huolellinen ja luotettava. Työskentelet osana isompaa tiimiä, ja toivommekin, että olet kiva työkaveri, joka tietää että tiimi onnistuu yhdessä.   Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Tehtävään voit hakea heti hakulomakkeella tai viimeistään 8.3. mennessä. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi sekä hakukirjeen.   Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin kello 8-16 palvelupäällikkö Tiina Pohjolainen p. 050 306 4180.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.   Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 8 900 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 965 miljoonaa euroa