(Poistunut julkaisusta)

Vartijakortillisia aulapalveluhenkilöitä Espooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Lue lisää sillä, etsimme nyt Espoon Keilarantaan
 
VARTIJAKORTILLISIA AULAPALVELUHENKILÖITÄ
 
vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Pääset mukaan käynnistämään aulapalveluissa arjen sujumista uudessa kohteessamme Keilarannassa. Työvuorot ovat arkisin sijoittuen vaihdellen kello 7.45 - 17.00 välille. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä marraskuun alussa.  Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.   
 
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja vaativat asiakaspalvelutehtävät aulapalveluissa. Vastaanotat ja opastat vieraita, sekä hoidat asiakkaan toimintaa tukevia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä, kuten postitusta ja kulunvalvontaa. Kohteessa tulet työskentelemään kolmen hengen tiimissä, ja paikalla on lähes aina työkavereita. 
 
Tässä tehtävässä menestyksen avaimia ovat asiakaspalveluosaaminen isolla A:lla, paineensietokyky ja organisointitaito. Olet oma-aloitteinen ja pyrit tekemisessäsi aina vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. Tavallisimmat toimisto-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja työkaluja ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Vartijakortti on työssä välttämätön ja suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitset hyvää englannin kielen taitoa. 
   
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 28.10.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minna Pitzen minna.pitzen@coor.com. 
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).