(Poistunut julkaisusta)

Vartijakortillinen monikohdeosaaja aulapalveluihin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Lue lisää sillä, etsimme nyt pääkaupunkiseudulle vaihtelusta pitävää
 
VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ
 
vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Olet aulapalveluidemme monikohdeosaaja, sillä työpisteesi muuttuu tarvittavien tuurausten mukaan. Työvuorot ovat arkisin sijoittuen vaihdellen kello 7.30 - 17.00 välille. 
 
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja vaativat asiakaspalvelutehtävät aulakohteissamme pääkaupunkiseudulla. Vastaanotat ja opastat vieraita, sekä hoidat asiakkaan toimintaa tukevia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä, kuten postitusta ja kulunvalvontaa.Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.    Tässä tehtävässä menestyksen avaimia ovat asiakaspalveluosaaminen isolla A:lla, paineensietokyky ja organisointitaito. Olet oma-aloitteinen ja pyrit tekemisessäsi aina vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. Tavallisimmat toimisto-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja työkaluja ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Vartijakortti on työssä välttämätön ja suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitset hyvää englannin kielen taitoa. 
   
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 31.12. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minna Pitzen minna.pitzen@coor.com. 
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).