(Poistunut julkaisusta)

Vartijakortillinen aulapalveluvastaava Leppävaaraan Espooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?  Lue lisää sillä, etsimme nyt Leppävaarassa sijaitsevaan asiakaskohteeseemme
 
AULAPALVELUVASTAAVAA
 
Tämä homma sopii sinulle, joka olet asiakas- ja aulapalveluiden ammattilainen ja sinulla on vartijakortti.
 
 
Mitä tarjoamme sinulle?
 
Aulapalvelutiimimme palvelee asiakkaitaan tinkimättömällä palveluasenteella hymyn kanssa. Pääset osaksi tekevää ja mukavaa porukkaa, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Kohteessa työskennellään useamman henkilön tiimissä, joten tarvittaessa kaverilta saa aina apua. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, postitusta sekä kamera- ja kulunvalvontajärjestelmien ja avainten hallintaa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö työvuorojen ollessa pääsääntöisesti kello 8 – 16. Aulapalveluvastaavana toimit myös aulapalveluiden työnjohtajana.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Mitä odotamme sinulta?
 
Tässä tehtävässä menestyksen avaimia ovat asiakaspalveluosaaminen isolla A:lla, paineensietokyky, organisointitaito ja aikaisempi työkokemus aulapalveluista. Olet oma-aloitteinen ja pyrit tekemisessäsi aina vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. Tavallisimmat toimisto-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja työkaluja ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Vartijakortti on työssä välttämätön ja suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitset englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
 
 
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta?
Odotamme jo innolla tiimimme uutta jäsentä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pikaisesti, jos kiinnostuit tehtävästä. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 27.6. mutta luemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos jokin asia jäi askarruttamaan palveluesimies Tiina Harju vastaa mielellään kysymyksiisi arkisin kello 9-15 p. 010 234 3588.