Vartijakortillinen aulapalveluhenkilö Otaniemeen Espooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Etsimme Espoon Otaniemeen erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan asiakaskohteeseen
 
VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ
 
osaksi laajempaa tiimiä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h/viikko). Työaika sijoittuu pääasiassa arkeen kello 7 ja 17 välille.
 
Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä asiakasyrityksen tiloissa. Tehtävään sisältyy mm. asiakkaiden vastaanottoa ja opastamista, kamera- ja kulunvalvontajärjestelmän hallintaa, palvelupyyntöjen käsittelyä ja postitustehtäviä.
Odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, nuhteetonta taustaa, vartijakorttia ja alan kokemusta. Voimassa oleva EA1 ja Työturvallisuuskortti, sekä muu kielitaito ovat eduksi. Olet reipas ja positiivinen ja sinulla on joustava työote. Asiakaskohteen vaatimusten vuoksi tehtävään valitusta henkilöstä teetetään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.
 
Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.
Tehtävään voit hakea 10.12. mennessä hakulomakkeella.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Aleksi Kilpinen, aleksi.kilpinen@coor.com.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot