(Poistunut julkaisusta)

Vartijakortillinen aulapalveluhenkilö Matinkylään Espooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020
Etsimme Matinkylään asiakaspalvelun ammattilaista, eli   VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ   vastaamaan asiakkaamme toimiston arjen sujumisesta.   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arkityön missä työajat ovat maanantaista torstaihin 7.45 – 15.45 ja perjantaisin 7.45-16.00. Työpaikka sijaitsee Matinkylässä metroaseman läheisyydessä, joten työmatkasi taittuvat nopeasti myös julkisilla. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät  kuten vieraiden vastaanottaminen, posti- ja kuriirilähetykset ja taksitilaukset. Hoidat kulunvalvontaa ja teet kulkukortteja. Lisäksi tehtäviisi kuuluu opastaa av-laitteiden käytössä ja pitää huolen siitä, että toimiston yleisilme on siisti. Toimit yhteyshenkilönä myös kiinteistönhuoltoon ja siivoukseen.   Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on tehtävässä tarvittava vartijakortti ja aikaisempaa kokemusta aulapalveluissa työskentelystä. Olet iloinen ja asiallinen asiakaspalvelija, ja sinulla on hyvä tilanteenlukutaito. Suomen kielen taitosi on erinomainen työt sujuvat sinulta myös englanniksi. Tavallisimpien toimisto-ohjelmien käyttö on sinulla hanskassa, ja olet nopea oppimaan uusia järjestelmiä.   Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi?
Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Hienoa, odotamme jo kuulevamme sinusta. Jätä hakemus 21.10. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.   Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minna Pitzén 040 508 6181 arkisin kello 9-15.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).