(Poistunut julkaisusta)

Vartijakortillinen aulapalveluhenkilö Leppävaaraan Espooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?  Etsimme nyt hyvien kulkuyhteyksien varrelle Leppävaaraan Espooseen   VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ   Mistä tässä tehtävässä on kyse?
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja vaativat asiakaspalvelutehtävät aulapalveluissa. Vastaanotat ja opastat vieraita, sekä hoidat asiakkaan toimintaa tukevia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä, kuten postitusta ja kulunvalvontaa. Kohteessa tulet työskentelemään useamman coorilaisen tiimissä.   Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö ja työvuorosi sijoittuvat vaihdellen kello 8-16 välille. Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.   Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.      Mitä tarvitset tässä tehtävässä onnistumiseen?
Tässä tehtävässä menestyksen avaimia ovat asiakaspalveluosaaminen, paineensietokyky ja organisointitaito. Olet oma-aloitteinen ja pyrit tekemisessäsi aina vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. Tavallisimmat toimisto-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja työkaluja ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Vartijakortti on työssä välttämätön ja suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitset hyvää englannin kielen taitoa.    Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 29.9.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.     Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tarja Collanus tarja.collanus@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).