(Poistunut julkaisusta)

Vartijakortillinen aulapalveluhenkilö Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Lue lisää sillä, etsimme nyt Jyväskylään asiakasyritykseemme palveluhenkistä 
 
VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ
 
vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työvuorosi ovat arkisin pääsääntöisesti kello 8-16. 
 
Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä asiakasyrityksen tiloissa. Tehtävään sisältyy mm. asiakkaiden vastaanottoa ja opastamista, kamera- ja kulunvalvontajärjestelmän hallintaa, palvelupyyntöjen käsittelyä ja postitustehtäviä. Odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta, nuhteetonta taustaa, vartijakorttia, ja jonkin verran aiempaa alan kokemusta. Voimassa olevat EA1 ja Työturvallisuuskortti, sekä muu kielitaito ovat eduksi. Olet reipas ja positiivinen, sinulla on joustava työote ja hyvät sosiaaliset taidot. Asiakaskohteen vaatimusten vuoksi tehtävään valitusta henkilöstä teetetään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.   
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 9.6.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  Lisätietoja tehtävästä antaa Sauli Salonen sauli.salonen@coor.com.