(Poistunut julkaisusta)

Vartijakortillinen aulapalveluhenkilö Espooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Etsimme nyt Espoon Keilarantaan   VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ   Mistä tässä tehtävässä on kyse ja mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen arkityön, missä työvuorot ovat 8-16. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee kivenheiton päässä Otaniemen metroasemasta, joten työmatkat sujuvat helposti monesta suunnasta pääkaupunkiseudulta.   Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät aulapalveluissa. Vastaanotat ja opastat vieraita, sekä hoidat asiakkaan toimintaa tukevia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä, kuten postitusta ja kulunvalvontaa. Kohteessa tulet työskentelemään kolmen hengen tiimissä, ja paikalla on lähes aina työkavereita.    Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.      Mitä tarvitset tässä tehtävässä onnistumiseen?
Sinulla on silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle sekä aikaisempaa kokemusta aulapalveluissa työskentelystä.
Käytät sujuvasti tavallisimpia toimisto-ohjelmia ja olet nopea oppimaan uusia järjestelmiä. Puhut sujuvaa suomea ja työt hoituvat sinulta myös englanniksi.   Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva vartijakortti.   Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 5.11.2020 mennessä.  Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.     Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-15 palvelupäällikkö Minna Pitzén p. 040 508 6181.