(Poistunut julkaisusta)

Vartijakortillinen aulapalveluhenkilö Espoon Leppävaaraan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Lue lisää sillä, etsimme nyt asiakasyritykseemme palveluhenkistä 
 
VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ
 
Vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa. Työvuorosi ovat arkisin pääsääntöisesti kello 8-16. 
 
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja vaativat asiakaspalvelutehtävät aulapalveluissa. Vastaanotat ja opastat vieraita, sekä hoidat asiakkaan toimintaa tukevia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä. Pääset osaksi iloista aulapalveluiden tiimiä, sillä kohde on isompi ja paikalla on aina työkavereita. 
 
Tässä tehtävässä menestyksen avaimia ovat asiakaspalveluosaaminen isolla A:lla, paineensietokyky, organisointitaito ja aikaisempi työkokemus aulapalveluista. Olet oma-aloitteinen ja pyrit tekemisessäsi aina vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. Tavallisimmat toimisto-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja työkaluja ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Vartijakortti on työssä välttämätön ja suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitset englannin kielen taitoa.
  
Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.   
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 27.6.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Tiina Harju kello 9-15 p. 010 234 3588.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä