(Poistunut julkaisusta)

Vartijakortillinen asiakaspalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen, joka viihtyy monipuolisissa asiakaskohtaamisissa?

Tiimimme tarvitsee nyt vahvistukseksi uuden iloisen ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄN Vantaankoskelle.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy Service with a Human Touch  –palveluasenne.

Tehtävä sisältää pääsääntöisesti asiakaspalvelu ja tarjoilutehtäviä asiakaskohteemme henkilöstöravintolassa, päivittäin työtehtäviä aulapalvelussa sekä pidempiaikaiset aulavartijan tuuraukset. Tehtävään voidaan sisällyttää myös postitusta ja muita toimistotöitä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 7-17 välille. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaankosken juna-aseman vieressä, jossa myös runsaasti parkkitilaa omalle autolle.

Tähän tehtävään edellytämme sinulta voimassaolevaa vartiakorttia, kokemusta asiakaspalvelutyöstä jo muutaman vuoden ajalta. Erityisesti arvostamme kiinnostusta monipuolisiin sekä haastaviin asiakaspalvelutehtäviin ja reippautta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Tehtävässä tarvitset myös erinomaista suomen sekä englannin kielen taitoa ajantasaiset IT-taidot ja huolitellun ulkoasun.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa pääset loistamaan asiakaspalvelun ammattilaisena. Sinä olet tärkein voimavaramme ja kannustamme sekä tuemme sinua urasi jokaisessa vaiheessa. Saat ympärillesi ammattitaitoisen tiimin sekä esimiehen, joka auttaa sinua onnistumaan työssäsi päivittäin. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Kiinnostuitko? Kerro meille, mitä Service with a Human Touch sinulle merkitsee lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi . Hakuaikaa tehtävässä on 9.2.2020 asti. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -