(Poistunut julkaisusta)

Vartija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Etsimme AULAVARTIJAA tiimiimme Helsingin Pitäjänmäkeen.  


Tehtävässä vastaat avainasiakaskohteessamme  asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa, kuten tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteissa.  Kyky ja osaaminen kulunvalvonaan ja turvateknisiin järjestelmiin ja rikosilmoitinnjärjetelmä


Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (VAT/ Turvallisuusalan perustutkinto) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista vaativista vartiointi-, valvomo- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Tarvitset myös osaamista kulunvalvonta- sekä rikosilmoitinjärjestelmistä. 


Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 


ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. kattavin kouluttautumismahdollisuuksin, liikunta- ja kulttuuriedulla sekä valtakunnallisella työterveyshuollolla. Lupaamme, että esimiehesi on aidosti kiinnostunut työstäsi ja hyvinvoinnistasi ja käy asiakaskohteessasi säännöllisesti ja hänellä on mahdollisuus palkita sinua hyvin tehdystä työstä.

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 9.8.2020 mennessä. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -