(Poistunut julkaisusta)

Vartija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Etsimme PAIKALLIS-/ AULAVARTIJAA työskentelemään osa-aikaisesti Kokkolan ja Pietarsaaren alueella. 


Tarjoamamme työ sopii sinulle, mikäli etsit lisäansioita ja pystyt tekemään työtä keikkaluontoisesti arkisin päiväsaikaan tai olet esimerkiksi turvallisuusalan opiskelija. 


Tehtävässä vastaat muun muassa asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa, kuten tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteissa.


Edellytämme voimassa olevaa vartijakorttia sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi aiemman alan työkokemuksen sekä tehtävään soveltuvat koulutukset (VAT, turvallisuusalan pt. yms.). 


Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


Täytä hakulomake oheisen linkin kautta 30.8.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Mölsä, puh. 040 719 7620.  

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -