(Poistunut julkaisusta)

Vartija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Aulavartija, Kajaani


ISS Palvelut etsii työntekijää osa-aikaiseen aulavartiointitehtävään Kajaaniin. Odotamme sinulta iloista ilmettä, palveluhenkisyyttä ja ennakkoluulotonta asennetta.


Tehtävässä vastaat asiakkaidemme turvallisuudesta ja asiakaspalvelusta toimisto- ja teollisuusympäristössä. Päivittäiset tehtäväsi koostuvat mm. asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 07-16 välille.


Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Lisäksi tarvitset hyvät ATK-taidot. Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävään soveltuva turvallisuusalan koulutus (esim. VAT) katsotaan eduksi.


Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun ja henkilökohtaisen elämäsi ja työelämäsi yhteensovittamiseen yhdessä paikallisen työvuorosuunnittelun kanssa. Koska sinä olet tärkein voimavaramme, esimiehesi on aidosti kiinnostunut työstäsi ja hyvinvoinnistasi. Hyvinvointiasi tuemme muun muassa liikunta- ja kulttuuriedulla, vartiointialan ammatti- ja erikoisammattitutkinnoilla sekä valtakunnallisella työterveyshuollolla.


Lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Katja Mölsä p. 040 719 7620, palvelupäällikkö Hanne Huotari p. 040 759 9787.


Kuulostaako juuri sinun työpaikaltasi? Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.4.2020. Käsittelemme hakemuksia joustavasti jo haun olleessa auki.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme yli 35 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.