(Poistunut julkaisusta)

Vartija
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

HUS Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelusuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä. Olemme johtava sairaalatekniikka osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti sekä 100 % vastuulla.


Haemme nyt vastuunkantajaksi turvapalveluihin Peijaksen sairaalaan


Turvallisuusvalvojaa (Vartija)


HUS Kiinteistöt Oy Turvapalvelut tuottaa turvallisuuspalveluita Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin erityistarpeisiin. Etsimme joukkoomme Peijaksen sairaalaan henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen 1.3. - 31.12.2020. Työ on jaksotyötä, joka tehdään 2-vuorotyönä sisältäen kolmen viikon periodissa 116 h ja 15min. Mainitun työsuhteen jälkeen on mahdollisuus sitoutua eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. 


Työtehtäviin kuuluvat sairaalaturvallisuuteen liittyvät turvapalvelutehtävät perusterveydenhuollon ja erikoisairaanhoidon toimintaympäristössä. Jos etsit vuorotyötä mielenkiintoisessa työympäristössä, jossa työpäivät ovat erilaisia ja vaihtelevia, sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, niin lähetä hakemus.


Edellytämme hakijalta:
- voimassa olevaa vartijakorttia
- voimankäyttövälineiden käyttäjäkoulutusta 
- hyvää fyysistä kuntoa sekä motivoitunutta asennetta
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa 
Eduksi luetaan monipuolinen turvallisuusalan kokemus sekä muut koulutukset, kurssit, kielitaito ja B-luokan ajokortti. 

Tarjoamme:
- nykyaikaiset työvälineet 
- kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet 
- hyvät henkilöstöedut 
- varman ja luotettavan työpaikan kuntayhtymässä   
- peruspalkka alkaen 1861,42/kk + lisät 
  
Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja CV alla olevaan sähköpostiin viimeistään 28.2.2020 mennessä. Hakemukset lähetetään osoitteeseen https://www.huskiinteistot.fi/meille-toihin/. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa kohdevastaava Stefan Mattsson, stefan.mattsson@hus.fi, 09-471 67012.