(Poistunut julkaisusta)

Vartija
Avarn Security

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Vietä kesäsi hyvässä seurassa, mielenkiintoisissa ympäristöissä ja tienaa samalla rahaa! AVARN Securityllä sinulla on mahdollisuus tutustua turvallisuusalaan mukavien sekä osaavien työkavereiden kanssa. 

Haemme Haminaan Googlen palvelinkeskukseen osa-aikaisia kesätyöntekijöitä paikallisvartijan tehtäviin. Työtehtävät ovat määräaikaisia ja sijoittuvat pääsääntöisesti touko-syyskuun välille. 


Millaista on työ turvallisuuden parissa?

Turvallisuustyössä keskeisiä taitoja ovat kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita rauhallisesti ja valppaasti toimien. Taustatukenasi ovat tsemppaava esimies, 24/7 hälytyskeskus sekä mukava työyhteisö.


Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Lisäksi edellytämme 

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • nuhteetonta taustaa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • mahdollisuutta tehdä vuorotyötä.
      

Eduksesi katsomme

  • aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä tai turvallisuusalalta
  • muun kielitaidon
  • voimassaolevan ajokortin
  • vartijakortin tai muun turvallisuusalan koulutuksen.

Tehtävissä suoriutuaksesi tarvitset voimassa olevan vartijakortin. Tarvittaessa voimme tarjota peruskoulutuksen tai täydentävän koulutuksen tehtävään. 

Tehtäviin valituilta henkilöiltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Mitä tarjoamme?

Meillä tutustut turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Meillä pääset tekemään töitä turvallisessa ja terveellisessä työympäristössä. Pidämme työntekijöistämme huolta ja meillä on mm. kattava ja monipuolinen työterveyshuolto. 

Lisäksi tarjoamme monille kesätyöntekijöille vakituista työtä kesän jälkeen koko- tai osa-aikaisesti, opiskelujen oheen tai vaikkapa keikkaluontoiseksi työksi. AVARN Securityllä etenemismahdollisuudet ovat hyvät ja alalle motivoituneilla huippuosaajilla aukeaa useat eri urapolut työnteon ja lisäkoulutusten kautta.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.avarn.fi/avarn/meille-toihin/kesatyo-turvallisuusalalla.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 31.3.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Rekrytoijamme vastaavat kysymyksiin osoitteen rekry@avarn.fi kautta. Voit jättää meille myös soittopyynnön, niin otamme sinuun myöhemmin yhteyttä.