(Poistunut julkaisusta)

Vartija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

VARTIJAA

kokopäiväiseen opintovapaan sijaisuuteen Tampereelle. Sijaisuus kestää tammikuuhun 2022 saakka. Tehtäviisi kuuluvat valvonta- ja turvallisuustyöt asiakaskohteemme sisätiloissa ja ulkoalueella reippaalla asiakaspalveluasenteella. Portilla ollaan töissä 24/7 ympäri vuoden. Työtä on tarjolla säännöllisesti kiertävän työvuorolistan mukaan kaksi aamua (klo 6-14), kaksi iltaa (klo 14-22) ja kaksi yötä (klo 22-06) ja näiden jälkeen neljä vapaata. Arkiaamuissa istutaan porttikopissa koko vuoron ajan ja ohjataan vieraita sekä raskasajoneuvoliikennettä portista sisään ja ulos. Iltavuorossa on toimistokierroksia portilla olon lisäksi ja yövuorossa lisäksi kaksi tehdaskiertoa. Yövuorossa lisäksi tarkkailtava tehtaan toimintaa ja tehtävä tarvittavia toimenpiteitä ongelmatilanteissa.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia sekä työturvallisuuskorttia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vartijan tehtävistä. Kyseessä on haasteellisia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten edellytämme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta ja suomenkielentaitoa. 

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

PS. Innostuitko työstä, mutta elämäntilanteesi ei täsmää juuri tähän tehtävään? Ei hätää, isona toimijana tarjoamme monia eri työmahdollisuuksia erilaisiin tilanteisiin. Katso myös muut alueesi työpaikat kotisivuiltamme!