(Poistunut julkaisusta)

Vartija vastaanottokeskukseen
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Etsimme Vantaalla sijaitsevaan vastaanottokeskukseemme vartijaa turvaamaan asukkaita, luonalaisia ja omaisuutta.

Etsimme Vantaalla sijaitsevaan vastaanottokeskukseemme vartijaa turvaamaan asukkaita, luonalaisia ja omaisuutta. Vastaanottokeskuksen vartijana pääset hyödyntämään erityisosaamisesi lisäksi loistavia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä asukkaiden että työkavereiden kanssa. Meillä vartijana et tee työtä yksin, vaan yhdessä muiden vartijoiden ja koko vastaanottokeskuksen henkilöstön kanssa, sillä yhdessä olemme enemmän.

Vartijana sinulta odotetaan määrätietoista tapaa toimia, olet tarvittaessa tiukka ja sinulla on hyvä pelisilmä tilanteissa. Vartijan kortti sinulla luonnollisesti on olemassa ja järjestyksenvalvojan kortti on eduksi ja mahdollistaa sinulle paremmin tienestin. Luonassa tehdään työtä #luonaotteella eli työmme keskiössä on aina ihminen. Kohtaamme toisemme avoimesti omana itsenämme, olemme rautaisia ammattilaisia tiedostaen kuitenkin koko ajan sen, että emme ole valmiita. Käy kurkkaamassa urasivulta luonalaisten tarinoita ja lue lisää blogeistamme miten toteutamme asiakaslupaustamme ”oikeassa paikassa oikeaan aikaan”.

Kiinnostuitko?

Tulee mukaan luomaan Luonan tarinaa. Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit ja itsenäisen tehtävän, kilpailukykyisen palkitsemisen, hyvät työsuhde-edut ja tuen hyvinvointisi ylläpitämiseen. Tehtävään hakuaikaa on 21.9 saakka. Jos kiinnostuit, haethan pian, sillä sopivan kandidaatin löydyttyä tehtävä voidaan täyttää jo hakuajalla.