(Poistunut julkaisusta)

Vartija Pirkanmaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Etsitkö työtä, jossa pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä? Nautitko monipuolisesta ja tarkkuutta vaativasta työstä, jossa pääset hyödyntämään oma-aloitteisuuttasi? Haemme nyt VARTIJAA Pirkanmaalle!


Tässä tehtävässä vastaat Tampereen ja Nokian asiakaskohteissamme tapahtuvasta valvonnasta, monipuolisesta asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Kyseessä on 3-vuorotyö, joten odotamme sinulta joustavaa asennetta ja mahdollisuutta sitoutua erilaisiin vuoroihin niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Viikkotuntimäärä tarkentuu haun edetessä.


Edellytämme sinulta voimassa olevaa vartijakorttia sekä työkokemusta vastaavista vartiointi-, valvomo –ja asiakaspalvelutehtävistä. Luemme eduksi myös tehtävään soveltuvan turvallisuusalan koulutuksen ja työturvallisuuskortin. Palvelemme kohteissamme kansainvälisiäkin asiakkaita, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja kiitettävä suomen ja englannin kielen osaaminen on välttämätöntä.


Tarjoamme sinulle luotettavan ja mielenkiintoisen työympäristön. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla. Työturvallisuus on meille tärkeää ja mahdollistamme sinulle hyvät lähtökohdat työn tekemiseen perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajankohtaiset työvälineet.


Olisitko juuri sinä oikea tähän tehtävään? Vakuuta meidät ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 30.10.2020 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -