(Poistunut julkaisusta)

Vartija paikallis- ja aulavartiointiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Etsimme PAIKALLIS-/ AULAVARTIJAA työskentelemään osa-aikaisesti Kokkolan ja Pietarsaaren alueelle. 


Tarjoamamme työ sopii sinulle, mikäli etsit lisäansioita ja pystyt tekemään työtä keikkaluontoisesti arkisin päiväsaikaan.


Tehtävässä vastaat muun muassa asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa, kuten tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteissa.


Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (VAT/ Turvallisuusalan perustutkinto) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista vaativista vartiointi-, valvomo- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä voimassa olevaa vartijakorttia.


Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa suomen-, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Työssä vaaditaan lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä.

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Mölsä, puh. 040 719 7620. Hakuaika päättyy 05.07.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/