Vartija, Lappeenranta-Imatra
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Hei asiakaspalvelun ammattilainen, PAIKALLIS- /AULAVARTIJA – me etsimme sinua tiimimme vahvistukseksi Lappeenrannan ja Imatran kohteisiimme!


Tässä tehtävässä vastaat muun muassa asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa, kuten tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteissa. Paikallisvartijana työpäiväsi ovat aina erilaisia ja pääset ratkomaan monenlaisia mielenkiintoisia tilanteita. Sinä teet työlläsi ihmisten päivästä paremman ja turvallisemman.


Työajat voivat olla vuorotyötä (24/7/365 vartioitu kohde) tai arkipäivisin ns. virastotyöaikaan. Työsuhde on osa-aikainen, toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työskentelykohteet ovat erilaisia ja monipuolisia, joissa pääset kehittämään ammattitaitoasi.


 


Tarjoamme sinulle:


 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit

 


Sinulta me toivomme


 • voimassa olevaa vartijakorttia
 • turvallisuusalan koulutuksen ja aiemman kokemuksen alan tehtävistä sekä eri turvallisuusjärjestelmien tuntemuksen katsomme eduksesi
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi
 • oma-aloitteista työotetta ja rautaista ongelmanratkaisukykyä
 • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, omaat työtehtävän vaatiman tilannetajun ja reagointikyvyn
 • tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta, jonka ansiosta langat pysyvät käsissäsi ja aito hymysi kestää kiireenkin keskellä

 Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Turvallisuuspalveluiden ammattilaisena olet turvaamassa ihmisiä, tiloja ja asiakkaidemme mainetta. Panostamme paljon asiakaspalveluun: vartijanamme olet monesti tärkeä kontaktipiste ja ensivaikutelman luoja kiinteistön käyttäjälle.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 24.1.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Lisää tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot