(Poistunut julkaisusta)

Vartija ja järjestyksenvalvoja
Reila Palvelut Oy, Reila turvallisuuspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Meiltä saat alan parhaat henkilöstöedut, mm. merkittävän ostoedun S-ryhmän toimipaikkoihin (siis alennuksia ostoksistasi S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa, ABC:llä jne). Katso lisää henkilöstöeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Meillä on mukavaa porukkaa sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Yrityksenä olemme uudistaneet rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden toimintamalleja ja toimimme edelläkävijänä. Aiemmin meidät tunnettiin Reklana, nyt olemme Reila Palvelut Oy. Toimintamme kasvaa ja laajenee jatkuvasti, joten tarvitsemme joukkoomme lisää innostuneita, positiivisen asenteen omaavia henkilöitä laittamaan kanssamme asiat Reilaan.

Haemme nyt pääkaupunkiseudun Prismoihin VARTIJOITA ja JÄRJESTYKSENVALVOJIA

Toimeksiannot alkavat syksyn 2019 aikana, joten töiden aloittamisesta voimme sopia joustavasti.

Vartijan tehtävässä olet avainpeluri turvallisen kaupassa asioinnin, viihtyvyyden ja sujuvan arjen varmistamiseksi. Meillä vartijan tehtävä on ennen kaikkea asiakaspalvelua. Sinulle turvallisuus ja positiivinen asiakaskokemus ovat sydämen asioita. Toivomme, että Sinulla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Toivomme myös, että Sinulla on jo vartijakortti, mutta tarvittaessa järjestämme vartijakoulutuksen yhteistyökumppanimme kanssa.

Pistä hakemusta tulemaan ja liity mukaan kasvavaan turvallisuuspalveluiden yhteisöön. Auta meitä ja asiakkaitamme onnistumaan. Meillä pääset myös vaikuttamaan omaan työhösi. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaista työtä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtäväkentässä. Huomioithan, että olemme savuton työpaikka. Jos tulet pääkaupunkiseudun ulkopuolelta ja asunto tuottaa päänvaivaa, niin mahdollisuuksien mukaan pyrimme auttamaan asuntoasioissakin.

Reila Palvelut Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa S-ryhmän yrityksille niiden tarpeita vastaavat käteisrahahuollon ratkaisut sekä valituilla toimialueilla myös kaupan turvallisuuden kokonaisratkaisut. Reilassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin.

Jos koet olevasi sopiva henkilö Vartijan tai Järjestyksenvalvojan tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Ja jos et itse ole juuri nyt kiinnostunut, niin vinkkaa kaverille, maksamme vinkkipalkkion!

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 768 2427.