Vartija Forssa, Loimaa (kesätyö)
Securitas Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä vartiointitehtäviin

Haemme kesätyöntekijöitä eri vartiointimuotoihin Forssan ja Loimaan alueelle (mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen).

Työtehtäviimme kuuluu mm.

 • kauppojen ja kauppakeskusten turvallisuustehtävät
 • paikallisvartiointi
 • aulapalvelutehtävät
 • piirivartiointi

CityPatrol- ja 24Patrol-tehtävät / Paikallisvartiointi

Tehtävästä riippuen työssäsi saattaa korostua asiakaspalvelutehtävät, valvomotyöskentely, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely, tarkastuskierrokset tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Työ ajoittuu tehtävästä riippuen eripituisiin päivä-, ilta- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä.

Odotamme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Lisäksi käytännönläheinen työ on lähellä sydäntäsi ja olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Lisäksi vartijana työskentely edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia, nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä saattaa edellyttää myös ajokorttia, (suppean tai perusmuotoisen) turvallisuusselvityksen tekemistä ja luottotietojen tarkastusta.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Tarvittaessa koulutamme sinulle kaikki tehtävien edellyttämät koulutukset. Mahdollisten koulutusten ajankohta sovitaan tapauskohtaisesti.

Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut.

Hakeminen

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

 

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1414179
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Tuntityö
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Forssa, Loimaa
 • Lisätietoja antaa: juho.sulkanen@securitas.fi