(Poistunut julkaisusta)

Vartija Aulapalvelutehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Kiinnostaisiko sinua työpaikka, jossa pääset varmistamaan asiakkaidemme turvallisuuden työyhteisössä, jossa sinä olet tärkein voimavaramme?


Haemme nyt VARTIJAA AULAPALVELUTEHTÄVIIN Helsingin Kalasatamaan.


Aulapalvelutehtävässä toimit osana asiakkuusorganisaatiotamme ja vastaat asiakaspalvelusta sekä varmistat kiinteistön turvallisuuden. Tehtävässä työajat sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin klo 6.30-21 välille. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Aulapalvelutehtävässä toimit osana palvelutiimiä ja vastaat muun muassa asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa. Aulapalvelutehtävässä työpäiväsi ovat aina erilaisia ja pääset ratkomaan monenlaisia mielenkiintoisia tilanteita. Sinä teet työlläsi ihmisten päivästä paremman ja turvallisemman.


Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista vartiointi-, valvomo- ja asiakaspalvelutehtävistä, alalle soveltuvaa turvallisuusalan koulutus (VAT/ TVEAT) sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä.


Kuulostaako juuri sinun työpaikaltasi? Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa tehtävässä on 13.10.2019 saakka.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/