(Poistunut julkaisusta)

Vartija aulapalvelutehtävään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Kiinnostaisiko sinua työpaikka, jossa pääset varmistamaan asiakkaidemme turvallisuuden työyhteisössä, jossa sinä olet tärkein voimavaramme?

Haemme nyt VARTIJAA AULAPALVELUTEHTÄVIIN Helsingin Kalasatamaan.

Aulapalvelutehtävässä toimit osana asiakasorganisaatiotamme ja vastaat asiakaspalvelusta sekä varmistat kiinteistön turvallisuuden. Tehtävässä työajat sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin klo 6.30-21.00 välille. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Aulapalvelutehtävässä toimit osana palvelutiimiä ja vastaat muun muassa asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Aulapalvelutehtävässä työpäiväsi ovat erilaisia ja pääset ratkomaan monenlaisia mielenkiintoisia tilanteita. Sinä teet työlläsi ihmisten päivästä paremman ja turvallisemman.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista valvomo- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin suomen ja englannin kielen taitoa. Meille arvokkaita taitoja ovat lisäksi asiakaspalveluhenkisyytesi ja ongelmanratkaisukykysi.

Kuulostaako juuri sinun työpaikaltasi? Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa tehtävässä on 17.11.2019 saakka.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/