(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatusyksikön johtaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2019

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatusyksikön johtajana suunnittelet, toteutat ja seuraat yksikkösi toimintaa ja taloutta. Toimit henkilöstön esimiehenä ja huolehdit työyhteisösi osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Johtamiskokonaisuuteesi kuuluu monipuolisesti eri varhaiskasvatusmuotoja Saarniraivion ja Suvelan alueella. Tällä hetkellä siihen kuuluu päiväkotiryhmiä, ryhmäperhepäiväkoti, perhepäivähoitoa ja avointa varhaiskasvatusta.

Olet kiinnostunut pedagogiikan johtamisesta Espoon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Onnistuaksesi työssäsi sinulla on hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot, osaat organisoida ja tehdä päätöksiä sekä sinulla on taito toimia muuttuvissa tilanteissa. Teet työtä kehittämismyönteisellä, innostuneella ja osallisuutta korostavalla työtavalla.

Varhaiskasvatusyksikön johtajana osallistut ja vaikutat Suvelan alueen johtotiimissä, missä työtä tehdään toisia tukien tiiviissä yhteistyössä ja positiivisessa vuorovaikutuksessa. Työtä tehdään yhdessä työyhteisön, kollegoiden sekä lähialueen eri toimijoiden ja verkostojen kanssa. Lisäksi kuulut Espoon keskuksen varhaiskasvatusalueen esimiesryhmään.

Tärkeä tavoitteemme on olla luomassa jokaisen lapsen menestystarinaa Espoon keskuksen alueella.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja merkityksellisen työpaikan, jossa saat vaikuttaa Espoon varhaiskasvatukseen.

Tule lämminhenkiseen, positiiviseen ja kehittävään varhaiskasvatusyksiköiden johtajien joukkoon Suur-Suvelan alueelle kehittämään yhdessä laadukasta ja moninaista varhaiskasvatusta ja pedagogiikkaa.

Työpaikan nimi: Saarniraivion ja Suviradan päiväkodit

Työaika: 38h45min/vko, sopimusala KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.
Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aiempi esimieskokemus varhaiskasvatuksesta

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme.